Eline

Eline

Ik volgde de online workshop ‘Opruimen met Marie Kondo’

Eline volgde de home workshop ‘Opruimen met Marie Kondo’ gegeven door Anneliese Roose. En ze deelt hier haar ervaring met jou.

“In het dagelijkse leven ben ik echt een bezige bij en eigenlijk helemaal geen opruim-queen. Soms is het chaos en word ik gek van alle spullen die mij ‘omsingelen’. Duurzame tips om mijn huis/leven op orde te krijgen zijn dus zeker welkom!”

Hoe verloopt de workshop?

Anneliese stelt zich eerst voor waardoor je haar en haar missie leert kennen. Leuk! Daarna geeft ze uitleg over hoe de workshop opgebouwd is en hoe je deze het best volgt.  Ik reserveerde meteen het hele weekend om op te ruimen zodat ik alle tips kon toepassen. Jawel, door Anneliese krijg je zin om op te ruimen en aan de slag te gaan! A clean house, a clean mind!

Je krijgt trouwens voldoende tijd – zes maanden toegang – zodat je de modules rustig kan herbekijken. 

Wat ervaar je tijdens de workshop?

De verschillende principes van de Kon Mari methode worden duidelijk uitgelegd. Alle tips zijn laagdrempelig en gemakkelijk toepasbaar, waardoor je snel resultaat ziet! 

Ik had voornamelijk moeite met al het ‘papierwerk’ thuis. Documenten, post, bonnetjes etc. zaten door elkaar en ik gooide weinig weg, waardoor ik ook niets kon terugvinden (of ik kon de moed niet opbrengen om te zoeken). Het was een echte rommelschuif dus.  

Nu heb ik eindelijk een systeem om alles netjes te houden! Ik werk met drie aparte dozen voor papieren, waardoor ik netjes kan klasseren. Als er post binnenkomt waar ik nog iets mee moet, komt ‘ie in een aparte hangmap. 

Wat is het resultaat van deze workshop?

Ik heb duidelijk meer grip gekregen op het huishouden (ik weet wat ik heb en vooral wat ik niet hoef te hebben en waar alles ligt).  

Naast het papierwerk heb ik ook mijn kleding en boeken aangepakt. Heerlijk! Heel tevreden met de resultaten!

Ik raad deze workshop aan aan iedereen die zich onrustig voelt door de hoeveel spullen die rondslingeren, die moeilijk afscheid kan nemen van spullen en die wel wat kant-en-klare tips kan gebruiken.

Wil jij deze workshop ook volgen? Dat kan voor €47. Kijk hier voor alle informatie.

Op de hoogte blijven van alle nieuwe workshops, initiatieven, DIY’s,.. schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief.

Deel deze post of sla ze op

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Share on whatsapp