IMG-20201011_084716_7250-151842382
Elke

Elke

Ik volgde de workshop 'stapelbare ringen' van Iris Van STEENWINCKEL

Elke testte voor ons de workshop ‘stapelbare ringen‘ van Iris Van Steenwinckel. Ze deelt hier haar ervaring.

“Ik mocht de workshop van Iris Van Steenwinckel gaan testen in Willebroek. Ik werd hartelijk ontvangen door Iris die me meteen op mijn gemak stelde. Iedereen (ook een newbie zoals ik) zou namelijk met een setje ringen naar huis gaan op het einde van de namiddag, OEF! Een beetje zenuwen die wegvielen :)”

Hoe verliep de workshop?

Iris begon met een korte uitleg over de verschillende edelmaterialen en wat zilverdraad nu eigenlijk is. Heel interessant! Je krijgt een eigen set materiaal om mee aan de slag te gaan (helemaal corona-proof). Een handleiding van de stappen is ook voorzien, die kan je mee naar huis nemen!

Tijdens de workshop stond Iris klaar om ons bij elke stap bij te staan, indien nodig. Je kan ook de hele tijd vragen stellen. Daar hoef je zeker niet verlegen voor te zijn.

In het begin is het even zoeken om de juiste werkwijze onder de knie te krijgen, maar eens je het door hebt gaat het vlot. Wat ook leuk is, is dat je echt een uniek stuk maakt! Iedereen had een verschillend eindresultaat. Echt een mooie beloning voor je creatieve werk!

Wat is het resultaat van deze workshop?

De gezellige namiddag is voorbij gevlogen! Ik ben ontzettend trots op mijn drie ringen. Nooit gedacht dat ik dit zelf voor mekaar zou krijgen :). Gedurende de workshop heb ik zalig kunnen focussen op het proces, waarbij ik mijn hoofd helemaal kon leegmaken. Ik zat in een heerlijke flow. 

De workshop is zeker voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader voor creatieve nieuwelingen die graag willen ontspannen door gefocust & hands-on bezig te zijn. Een mooie plus is dat je naar huis gaat met drie unieke, zelfgemaakte ringen met een mooi zakje en ringdoosje! 🙂 #trots

 

 

Wil jij deze workshop ook volgen? Dat kan op 17 oktober in Leuven.  

Iris biedt ook een online workshop aan.  Of liever een privé workshop met vrienden of collega’s? Dat kan ook!

Op de hoogte blijven van alle nieuwe workshops, initiatieven, DIY’s,.. schrijf je dan zeker in op de nieuwsbrief.

Deel deze post of sla ze op

Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Share on whatsapp