Logo Spot Workshops

Blog

Een unieke workshop elke maand: Wedding Workshop

Geschreven door Sientje van Spot

3 min read

Het is een tijdje geleden dat ik nog een unieke workshop had gedaan. Hierbij een reminder aan mezelf: "Blijf jouw nieuwsgierigheid beantwoorden en die workshops ontdekken." De reden kan uiteraard wel zijn dat ik met mijn hoofd even in de wolken zat/zit, omdat mijn life buddy me ten huwelijk heeft gevraagd. En na 8 jaar ben ik daar super blij mee! Dus de workshop deze maand is vrij toepasselijk: "Een Wedding Workshop".

Een unieke workshop elke maand: Wedding Workshop

Waarom?

De reden waarom deze workshop me direct aantrok was omdat ik als een kip zonder kop vaak in de dingen vlieg, té veel leuk zou vinden en het dan niet echt mooi één rode draad zou zijn en omdat ik nood had aan structuur. De workshop van Phaedra van Phaest kwam dus zeker van pas en op het juiste moment. Ik schreef me redelijk snel in na het aanzoek en had er al sinds enkele dagen op voorhand echt zin in. Tom besloot om niet mee te gaan en ik vond het helemaal prima om zelf deze workshop te doen, zodat ik mijn gedachten al wat kon structureren (want ja... dat heb ik nodig).

Hoe & wat is een wedding workshop?

Een zacht muziekje bij binnenkomst in The Ruby en een gezellige tafel met veel lekkers. Ideale zondag ochtend en het voelt meteen aan als een momentje voor mezelf. Er deed een koppel mee en nog een bride to be met haar zus. Phaedra had een mooie bundel mét oefeningen voor ons gemaakt en startte met ons te inspireren en onze ogen te openen. Wat OMG, verschillende keren had ik een 'eye-opener' van jewelste en stilletjes aan begon ik ons huwelijk en hoe de dag eruit zou zien helemaal te veranderen. Phaedra startte vanuit haar leuze "make it simple, make it memorable" en met haar missie "niet alleen de dag zelf is magisch, ook de voorbereidingen", was ik wakker geschud. Het is niet een platte to-do lijst waar je denkt stress van te krijgen, het is een heerlijk proces over liefde, elkaar beter leren kennen en vertalen wat jullie typeert naar de mooiste dag. Klinkt logisch misschien, maar hoe vaak beginnen we wel niet met "hoe het typisch wordt gedaan" te gaan vertalen. Waarbij we onszelf, onze eigen stempel, onze typerende eigenschappen en voorkeuren niet voldoende naar voor laten komen in de dag. Door deze workshop heb ik plots de trouw voor mijn ogen die op ons lijf geschreven is.

Ik weet niet hoe dit nu bij je binnenkomt, maar trust me --> volg een wedding workshop bij Phaedra en je zal het voelen.

Resultaat?

Na deze workshop:

  1. Voel ik me licht & geïnspireerd
  2. Heb ik richting over hoe onze dag er gaat uit zien en is die op ons lijf geschreven
  3. Weet ik waar ik aan toe ben
  4. Heb ik een structuur
  5. Is mijn visie op trouwen en de voorbereidingen helemaal anders
  6. Kan ik niet wachten om hieraan te beginnen

Hoe heerlijk is dit?

Aanrader?

Yes! Ga jij trouwen? Of gaat een vriendin van je trouwen? Je dochter/zus/tante/mama? Dan is echt de ideale workshop om je/jullie zelf of iemand anders cadeau te doen die gaat trouwen. Heerlijk om hier tijd aan te besteden, van te genieten en zo wellicht tot een trouw en huwelijksdag te komen die véél dichter bij jullie zelf ligt dan normaal.

Nieuwe workshops van Phaedra kan je hier vinden. Wordt er nog geen georganiseerd? Dan houden we je graag op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Een unieke workshop elke maand: Wedding Workshop