Workshops van Tom
In mijn jeugd maakte ik voor het eerst kennis met kombucha, een tijd waarin het een ware rage was om je scoby door te geven aan vrienden en familie. Pas in 2021 besloot ik deze traditie nieuw leven in te blazen en begon ik zelf kombucha te brouwen. Eerst hield ik me aan de klassieke recepten, maar al snel ontdekte ik de vreugde van het experimenteren met eigen variaties. Vandaag de dag ben ik nog steeds gepassioneerd bezig met het brouwen van kombucha, en heb ik ook de wereld van ginger bug en yoghurt betreden. Het zijn allemaal gezonde lekkernijen vol verrassingen, met een eindeloze reeks mogelijkheden om te ontdekken. Welkom in de wereld van fermenteren!

Reviews van deze workshopgever
Veerle
•11/10/2025
Workshop: Kombucha brouwen
interessante workshop, proevertjes, veel info, je gaat met een zelfgekruide kombucha naar huis en een scoby om zelf aan de slag te gaan.
Karen
•11/10/2025
Workshop: Kombucha brouwen
Goede uitleg en veel ervaringskennis over het maken van kombucha.
Kathleen
•11/10/2025
Workshop: Kombucha brouwen
Fijne ervaring - iets nieuws geleerd!
Valerie
•11/10/2025
Workshop: Kombucha brouwen
Heel fijne workshop! Heb wel het gevoel dat ik zelf aan de slag kan. De proevertjes van kombucha lieten zien wat er allemaal mogelijk is. Leuk dat je zelf kan experimenteren.
De workshop kalender van Tom
Sluit aan bij deze geplande workshops
Bedrijfsinformatie
| Handelsnaam: | Ferment.club |
| Btw-nummer: | BE0878622040 |
| Ondernemings- of KVK-nummer: | BE0878622040 |
| Btw-stelsel: | 21% |
| Algemene voorwaarden: | Zie algemene voorwaarden Spot Workshops marketplace |


-preview.jpg)
