In deze online workshop fermentatie van groenten, zuurkool en kimchi krijg je alle informatie die je nodig hebt om overheerlijke groentjes te fermenteren. Natuurlijk ga je ook je eigen groenten fermenten maken! We maken zuurkool, (vegan) kimchi en een (spicy) bloemkool bites.
Met de drie fermentatiemethoden die ik jou aanleer kan je àlle groenten die je maar wil fermenteren.
Hoe?
Je koopt hierbij de online workshop aan. Je krijgt toegang tot de filmpjes, het e-boek en de fermenteren met Buikgeluk facebookgroep. Je kan al je vragen stellen via de fermenteren met Buikgeluk groep, waar we met meer dan 150 enthousiastelingen voor je klaar staan.
Je krijgt:
– Gedetailleerde filmpjes, eentje van elk gerecht
– Het e-boek waar je alle informatie en recepten nog eens kan nalezen
– Toegang tot de “Fermenteren met Buikgeluk”- Facebookgroep waar je altijd opnieuw vragen kan stellen.
Je kan het cursusoverzicht ook nog even in detail bekijken als je wil.
Praktisch:
Wat heb ik nodig? Je hebt een aantal basisingrediënten nodig. Met dit boodschappenlijstje kan je meteen aan de slag.
Wie geeft de cursus? Kim, de fermentatiespecialist van Buikgeluk
Wil je graag kombucha, kefir, gemberbier of kvass leren maken? Of misschien wil je wel graag notenkaas leren maken? Bekijk hier ons volledige aanbod.