In deze workshop fermentatie van groenten, zuurkool en kimchi krijg je alle informatie die je nodig hebt om overheerlijke groentjes te fermenteren. We gaan veel proeven en daarna steken we onze handen uit de mouwen en ga je ook je eigen groenten fermenten maken!
We maken zuurkool, (vegan) kimchi en een seizoensgroente.
Wat breng ik mee?
3 weck, schroef of beugelbokalen van 1×0,5l en 2×1 liter.
(Of reserveer ze aan €15 als je ze zelf niet kan meenemen)
We voorzien alle snijmateriaal en snijplanken, maar als je wil, mag je een extra mandoline of goed snijdend mes meebrengen.
Je gaat na deze workshop fermentatie van groenten, zuurkool en kimchi naar huis met maar liefst 3 bokalen vol overheerlijke groenten fermenten en de nodige kennis om thuis zelf alle soorten groenten te fermenteren! Je krijgt ook een e-boekje vol informatie en overheerlijke recepten, alsook toegang tot de Buikgeluk fermentatie groep, waar je alle vragen kan stellen en lekkere ontdekkingen kan delen met elkaar.
Wil je graag kombucha, kefir, gemberbier of kvass leren maken? Of misschien wil je wel graag notenkaas leren maken? Bekijk hier ons volledige aanbod.
Workshop 2e fermentatie; gezonde cocktails & mocktails
Ben je die oversuikerde cocktails ook beu? Mag het wel wat gezonder, specialer en gewoonweg lekkerder?
In deze online workshop fermentatie gaan we ons verdiepen in de tweede fermentatie van dranken en dan vooral kombucha en kefir. En daarna gaan we overheerlijke cocktails & mocktails maken!