LA VIE DE FANNY - ON TOUR

Als liefhebber van foto’s was ik meteen geprikkeld om de workshop smartphone fotografie te volgen. Ja, de camera van mijn gsm draait overuren, ik beken. Sinds de smartphone in mijn leven is gekomen, zijn mijn interesses in beeld en compositie alleen nog maar gestegen!

Dan is een workshop natuurlijk een ideale manier om je smartphone-fotografie skills aan te scherpen. Aangekomen in Coffice te Mechelen, werden we hartelijk ontvangen door Nouchka, personal branding fotografe met een brede lach op haar gezicht.  

In deze workshop nam ze ons stap voor stap mee in haar wereld van de fotografie. Zonder moeilijke begrippen leerde ze ons over de knowhow van een smartphone, online communiceren, lichtinval, nabewerkingen, handige apps …

Ze inspireerde ons om originele composities te maken en een eigen stijl te creëren aan de hand van persoonlijke professionele foto’s. Met eenvoudige materialen toonde ze ons hoe we een “studio” kunnen creëren. Haar favoriete gadget om selfies te nemen, werd ook meteen onze buddy voor de groepsselfie!

Ik vind het belangrijk dat de foto’s mijn verhaal goed verbeelden zowel voor mijn privé als mijn business. Nouchka gaf ons hierbij enkele goede tips in storytelling. Haar enthousiasme en persoonlijke aanpak werkt heel aanstekelijk in kleine groepjes.

Coffice zorgde voor de kers op de taart of beter voor de lekkere mini gebakjes, koffie, thee en verse limonade.

Meer zien en lezen over boeiende workshops? Neem dan zeker een kijkje op #laviedefannyentour in samenwerking met Spot Workshops.

HAPPY VIBES, Fanny (van la vie de fanny)

Wil jij ook eens dat Fanny langskomt op jouw workshop en een review schrijft? Klik dan hier.