Workshop Pizza
beschikbaar op deze dagen
maandag tem zondag
aantal deelnemers
minimum 8 tot maximum 20 personen
beschikbaar in deze talen
Nederlands, English
ideaal voor
- Volwassenen (18+)
- Senioren
groepen en gelegenheden
- Beurs/event
- Training
- Bedrijven
- Bachelorette Party
- Vriendenactiviteit
- Teambuilding
- Familie activiteit
- Voor workshop organisators
toegankelijkheid
niet rolstoeltoegankelijk
De workshopgever kan zich vanuit Oost-Vlaanderen verplaatsen naar volgende regio's
Provincie Antwerpen, Provincie Vlaams-Brabant, Provincie West-Vlaanderen, Provincie Oost-Vlaanderen, Provincie Limburg, Regio Kempen, Regio Mechelen, Regio Noord-Limburg, Regio Oost-Limburg, Regio Antwerpen
Echte pizza zelf leren maken. Is dat iets voor jou? In deze workshop neemt Leander aka Bakman jou mee in zijn pizza verhaal. We leren deeg maken from scratch en we eindigen allemaal met een pizza in onze maag.
We maken in deze workshop Napolitaanse pizza van A tot Z (van losse ingrediënten tot je eigen pizza).
We starten bij het begin: bloem, water, gist en zout transformeren we met onze eigen handen in een sterk en luchtig deeg. Tijdens het kneden (2x 10min) hebben we het over Napolitaanse pizza, het deeg, en hoe we straks van onze deegbol een prachtpizza maken. Het deeg rijst best 24u, dus we gaan verder met deeg dat voor jullie werd bereid, en jullie krijgen je eigen deegbollen gewoon mee naar huis om daar jullie skills meteen verder aan te scherpen.
Je geeft zelf je pizza vorm, schuift hem naast de vlammen van onze hete houtoven en draait deze in het rond al was het je grootmoeder op je laatste familiefeest. Je krijgt je het deegrecept mee naar huis, want vanaf nu elke week pizza night.
Samen koken met vuur! Ideaal als vriendenactiviteit, bedrijfsevent- of teambuilding. Plezier, nieuwe skills en een gevulde maag verzekerd.
Geschatte duur: 3u
Inbegrepen:
- 1 à 2 pizza's
- verse ingrediënten en verschillende unieke toppings
- 1 kg tipo 00 pizzabloem
- je maakt 2 deegbollen zelf om in de volgende dagen thuis pizza mee te bakken (of in de diepvries te bewaren)
- een authentieke koken met vuur ervaring
- pizza skills voor het leven
Zelf te voorzien:
- digitale keukenweegschaal
- mengkom
- maatbeker
- spatel
- 2 potjes met deksel van +- 500ml om je deegbollen mee te nemen
Locatie in overleg.
Vraag gerust meer informatie aan en we bekijken de mogelijkheden. Heb je bijvoorbeeld minder tijd, dan kunnen we het deeg voor je groep vooraf klaarmaken, en kunnen jullie direct vlammen.
Neem voor meer foto's en inspiratie een kijkje op het Instagramprofiel @bakmanschap
Vanaf 85,- € / pers.
vrijgesteld van BTW
indicatief voor 10 personen

Leander -
workshop hero
Bakman bakt er iets van - (zuurdesem)pizza, brood, zoet ... wat er ook maar in het vuur te vinden is. Hij haalt het er met gevaar voor eigen leven uit, maakt er goeie tijden van met familie en vrienden en deelt de liefde voor het vuur en het bakmanschap in workshops en recepten zodat nog meer mensen van wood-fired food kunnen genieten. Ga gerust al even kijken of stuur een berichtje via instagram @bakmanschap...
Reviews
Marie-Paule
•16/03/2022
Workshop Pizza bakken
Als leek in het omgaan met " degen en pizza maken " een zeer duidelijke uitleg van een gepassioneerde lesgever. Lesgever komt met leuke tips en alternatieven voor beleg van een pizza. Top !
Nikita
•16/03/2022
Workshop Pizza bakken
Leuke workshop op een leuke locatie. Alle facetten van het pizza bakken komen aan bod, en er is veel gelegenheid om te oefenen, en te proeven 😋
wat vind je van deze workshops?
wat anderen zeggen
Originele workshops op leuke locaties, steeds met een persoonlijke aanpak!
Leen V.
Goede communicatie over de workshop cocktails die we hebben ingezet als bedrijfs event.Iedereen heeft ervan genoten.
Karel S.
Gemakkelijk dat alles zo op één platform staat. Ik ga er op zoek voor workshops voor mezelf én voor met vrienden.