Online Workshop & Pakket Chocolade en bier pairing

beschikbaar op deze dagen

maandag tem zondag

aantal deelnemers

minimum 10 tot maximum 50 personen

beschikbaar in deze talen

Nederlands, Francais, English

ondertiteling

niet ondertiteld

ideaal voor

  • Volwassenen (18+)
  • Senioren

groepen en gelegenheden

  • Beurs/event
  • Bedrijven
  • Teambuilding
  • Voor & door ondernemers
  • Voor workshop organisators
  • Cultureel centra, bibliotheken, gemeentes,...

Op zoek naar een activiteit die originele is, maar toch op afstand kan doorgaan? Een virtuele teambuilding of drink ?

Werner Callebaut is een gepassioneerd bier- en chocoladeliefhebber en heeft zich met Bierolade de laatste jaren toegelegd op het maken van geslaagde combinaties tussen beide Belgische topproducten. Ik breng je mijn passie voor heerlijke streekbieren en verrassende chocoladesmaken over via interessante verhalen doorspekt met humor.

De lokale, ambachtelijke bieren bieden een harmonieuze smaak met de chocolade of gaan net voor een pittig contrast. Met leuke wist-je-datjes en sappige bierverhalen neem ik je mee in de rijke en boeiende geschiedenis van ons Belgisch bier. Waarom is België het bier en chocolade land ? Is het toeval waarom er zoveel verwijzingen naar bier zijn in onze Nederlandse taal ? Hoe proef, ruik en geniet je best van bier & chocolade ?

De pralines zijn steeds van de hand van een topchocolatier. Je ontdekt klassieke pralines tot meer verrassende combinaties met ongewone ingrediënten. De vormen en kleuren zijn daarbij een ware streling voor het oog.

Deze workshop deden we reeds voor vele grote (internationale) klanten en we zouden héél graag ook uw team een toffe tijd bezorgen.

Deze workshop wordt ingezet op de volgende activiteiten:

  • Teambuilding
  • Evenementen

Vraag gerust meer informatie aan of een vrijblijvende offerte.

Vanaf  32,-  euro per persoon (incl. BTW)

Werner

Werner -
workshop hero

Ik ben een passioneel liefhebber van zowel bier als chocolade. Met een naam als Callebaut, één van de grootste namen in Belgische chocolade, is het logisch dat ik al van kinds af aan een diepe voorliefde voor chocolade had.

Dus volg ik een opleiding tot chocolatier bij Syntra te Aalst. Later volg ik de opleiding Zythologie / Bierkenner en ontdek hoe rijk onze Belgische biercultuur wel is. Een wereld gaat voor me open en ik geniet met volle teugen.

Op een dag...

wat anderen zeggen

Originele workshops op leuke locaties, steeds met een persoonlijke aanpak!

Leen V.

Goede communicatie over de workshop cocktails die we hebben ingezet als bedrijfs event.Iedereen heeft ervan genoten.

Karel S.

Gemakkelijk dat alles zo op één platform staat. Ik ga er op zoek voor workshops voor mezelf én voor met vrienden.

Laura C.