Workshop pizza bakken - op aanvraag

beschikbaar op deze dagen

  • vrijdag
  • zaterdag
  • zondag
  • woensdag

aantal deelnemers

minimum 8 tot maximum 15 personen

beschikbaar in deze talen

Nederlands

ideaal voor

  • Volwassenen (18+)

groepen en gelegenheden

  • Vriendenactiviteit
  • Familie activiteit
  • Teambuilding

toegankelijkheid

niet rolstoeltoegankelijk

mogelijke locaties bij de workshopgever

smmaak

Brabantdam

9000 Gent

In deze workshop leer je pizza maken zoals het echt moet. Je leert werken met een pizzaschep en bakt jouw pizza af in een met houtpellets gestookte pizzaoven.

Praktisch:

De workshop gaat door bij Smmaak in de Brabantdam 158, Gent en duurt een 3h. De workshop is buiten en we hebben droog weer nodig. Workshop is mogelijk vanaf april t/m september. Als er slecht weer wordt voorspelt dan plannen we een nieuwe datum.

Inbegrepen:

  • Gebruik van pizzaovens, schort en alle nodige keukengerei.
  • 1 à 2 bollen pizzadeeg per persoon
  • Verschillende toppings om jouw pizza samen te stellen.
  • alcoholvrije drank
  • Persoonlijke begeleiding
  • Mooie locatie
  • Afwas en reiniging van alle keukengerei doet Porseleen

optioneel

  • **Glaasje wijn, bier of andere **

Wie houdt van koken en lekker eten in een gezellige relaxte sfeer zit hier op het juiste adres. zowel voor beginners als gevorderden.

Graag deze workshop aanvragen voor jullie groep? Doe een vrijblijvende aanvraag en we sturen je graag de mogelijkheden en prijs door.

#mannen #vrouwen #teambuilding #bachelor

Vanaf  75,-  euro per persoon

Femke

Femke -
workshop hero

Femke is de oprichter van Porseleen, een keukenbibliotheek waar je allerlei toestellen kunt huren die je maar af en toe nodig hebt, zoals een ijsmachine of pizzaoven. Je kunt er kookworkshops volgen waar je de techniek leert en veel inspiratie op doet. Denk aan kookworkshops in een mooie omgeving met alle nodige keukengerei en nadien kun je de toestellen een weekje meenemen om je thuis helemaal te laten gaan.

Femke leerde pasta maken toen ze 10 was, en daar bleef...

Reviews

Ellie

02/05/2025

Workshop wafels bakken

Deze workshop brengt het beste in jezelf naar voor. Faalangst omdat je denkt dat je iets niet gaat kunnen is absoluut niet op zijn plaats. Door de begeleiding ben je op het eind van de middag super trots op de zaken die je zelf gemaakt hebt.

Liesa

02/05/2025

Workshop wafels bakken

Een zeer fijne setting om een workshop te volgen. Supervriendelijke en bekwame workshopbegeleider die rekening houdt met de mensen die in haar workshop zitten. Bijvoorbeeld: beperkingen bij voedsel worden waar mogelijk meegenomen, heel veel tips en tricks om de wafels succesvol samen te stellen en daarna ook te bakken, ... . Je bent volledig ontzorgd doordat je enkel de leuke dingen hoeft te doen bv: geen afwas. En op het einde heb je een hele hoop wafeltjes mee zodat je anderen alvast mee kan laten genieten.

Tullai

01/31/2025

Workshop ravioli

De ravioli workshop was een fantastische ervaring. Niet alleen heb ik een nieuwe skill bijgeleerd maar ook écht de kunst van het pastamaken ontdekt. Van het draaien van de perfecte pasta tot het vullen en vormen van de ravioli. Alles werd stap voor stap uitgelegd waardoor het zowel leuk als toegankelijk was. Het hoogtepunt? Samen aan tafel genieten van onze zelfgemaakte creaties. De sfeer was warm en gezellig. Een absolute aanrader voor iedereen die van lekker eten en ambachtelijk koken houdt! 👩‍🍳

Ulrike

01/11/2025

Workshop chocolade pralines

Je maakt in duo's één vulling, maar keert wel met alle verschillende smaken in een mooi doosje terug naar huis. Femke weet waarover ze praat en wat ze doet, ze is enthousiast en staat open voor de inbreng van de deelnemers.

wat vind je van deze workshops?

wat anderen zeggen

Originele workshops op leuke locaties, steeds met een persoonlijke aanpak!

Leen V.

Goede communicatie over de workshop cocktails die we hebben ingezet als bedrijfs event.Iedereen heeft ervan genoten.

Karel S.

Gemakkelijk dat alles zo op één platform staat. Ik ga er op zoek voor workshops voor mezelf én voor met vrienden.

Laura C.